nikitahoogkamer.nl

dit is mijn portfolio website waar je al mijn vooruitgangen kan zien

stage jaar 3

stage hemlock

deze stage heb ik gelopen bij de hemlock group in lissen broek. Ik heb veel geluk gehad dat ik daar stage heb mogen lopen omdat het natuurlijk corona tijd was. En omdat het een erg leuk bedrijf is. Ik werd vanaf de eerste dag al meteen toegewezen aan mijn praktijk begeleider Rob. Met hem heb ik samen aan alle projecten gewerkt. Ik vind het een heel leuk bedrijf om te stage te lopen. Ze geven je ook echt de plek en tijd om te leren. Ook vind ik dat ze de werkplaats heel handig en mooi is ingedeeld. Ze werken met een soort werk groepen van 4 mensen met een vlonder in het midden voor de projecten. Ik heb een hele leuke tijd bij dit bedrijf gehad waar in ik veel heb kunnen leren.

© 2023 nikitahoogkamer.nl

Thema door Anders Norén