nikitahoogkamer.nl

dit is mijn portfolio website waar je al mijn vooruitgangen kan zien

stage leerjaar 2

stage fijnetimmerwerk periode 6

de eerste stage van dit jaar heb ik gelopen bij Fijntimmerwerk in Hillegom. hier heb ik het examen plaatsen en stellen kunnen afronden. ook heb ik veel gewerkt aan de opdracht voor bloomon deze bestond uit het zagen, schuren en het boren van de gaatjes. ook hebben wat meubelen gemaakt en zijn we bezig geweest in het Allard Pierson museum in Amsterdam. hier hebben we bekleding gemaakt voor de trappen verspreid over 4 verdiepingen.

stage fijn timmerwerk periode 8

deze stage ben ik weer terug gegaan naar fijn timmerwerk. ik zou eerst bij Hekker stage gaan lopen maar jammer genoeg werd ik toch afgebeld vanwege het corona virus. maar ik heb wel wel weer een erg leuke en leerzame stage periode. waar in ik veel nieuwe dingen heb gedaan

© 2023 nikitahoogkamer.nl

Thema door Anders Norén